Hiburan

Siapakah Amran Fans Sebenar ? Gelagat Viral Tanahair

amran fans

Page parodi “Amran Fans” yang menjadi minat para Facebookers Malaysia adalah sangat popular dan viral. Ia bertemakan “Kebodohan Amran Hanya Untuk Mereka Yang Berakal” dengan memenuhi artikel dan cerita dalam Facebook yang sarkastik dan melucukan mengenai isu-isu semasa sama ada politik, hiburan dan pelbagainya.

Sampai adanya orang berusaha untuk “backup” dan membuat clone-clone Amran Fan seperti “Meran Fans” yang juga menjadi viral.

Terkini, Amran Fans banyak berkomen mengenai “breastfeeding”.

Jadi siapakah watak sebenar “Amran Fans” ? Ada blog-blog yang mengatakan  Amran ini orang Pekida ? Amran menjadi “famous” menulis dan komentari blog-blog seperti Malaysiakini.com dan sebagainya yang dikatakan menyakitkan hati. Sekarang, Amran telahpun digelar legenda internet Facebook di Malaysia tetapi khalayak ramai masih tidak mengetahui siapa sebenar Amran ?

 

Jadi, kalau ada informasi Amran Fans sebenar, boleh email kameradotmy@gmail.com atau PM kami di facebook.

Gelagat dari Amran Fans:

“Untuk makluman semua, admin Amran Fans baru saja ditahan oleh pihak polis sebentar tadi kerana menunggang motorsikal dengan cukai jalan yang sudah tamat tempoh.”

“Menetek anak tak salah. Yang salahnya bila kau menetek anak, lepas tu post dekat facebook.Kau bangang, laki kau dayus. Simple”

“Amran dapati ada satu group ibu ibu muda yang gila nak menetek depan orang ramai tengah berkomplot nak jatuhkan Amran..

Kita tunggu dan lihat. Amran dah pun dapat tembus dalam group tu. Skarang Amran tengah dapatkan detail mereka. Siap la kau.. Sampai ke size punting kau pun akan Amran bongkarkan. jilakeeee”

amran fans

 

Komentar

To Top